Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Pánty Je tu 440 produktov.





Pánty na notebooky

Prasknutý pánt ? Žiadny problém, vymeníme ho a notebook bude fungovať na 100%!


PÁNTY NA NOTEBOOKY

ACER, ASUS, MSI, PACKARD BELL, FUJITSU SIEMENS, PANASONIC, PHILIPS, APPLE, BENQ, COMPAQ, DELL, EMACHINES, GATEWAY, LENOVO, IBM LENOVO, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA
PREČO PRASKAJÚ ALEBO SA POVOĽUJÚ PÁNTY NA NOTEBOOKU ?

Mechanicky najvyťaženejším miestom notebooku, po najviac namáhanej súčiastke, ktorou je klávesnica, sú práve pánty notebooku. Kĺby bývajú spravidla vyrobené z ocele, magnézia alebo práškových zliatin.
Konštrukcia kĺbu musí zaručiť tuhosť pántu notebooku. Pokiaľ by tak nebolo, displej by padal a nedržal by v nastavenej polohe. Konštrukcia kĺbu musí tiež zaručiť plynulosť pri otváraní a zatváraní displeja, kde nesmie byť veľký odpor, aby nedošlo k poškodeniu plastov či telesa displeja nadmerným ohybom a deformáciou veka. Obe požiadavky sú splnené voľbou správnej konštrukcie a tiež maziva oboch pántov. Po čase stráca mazivo svoje pôvodné vlastnosti a z pántov sa postupne vytláča a vysychá. Môže nastať zlomenie pántu či inej časti notebooku.
Po zistení poškodenia alebo zmeny v tuhosti pántov displeja je dôležité pánt vymeniť. Výmena pántu notebooku by sa mala uskutočniť čo najskôr, dokiaľ nedošlo k rozsiahlejšiemu poškodeniu notebooku a porucha sa nerozšírila na inú časť notebooku. Pokiaľ sa predlžuje výmena pántov či kĺbov notebooku, následky potom bývajú omnoho nákladnejšie.

ROZHODUJETE SA ?

Naša spoločnosť Výměna-displeje.cz s.r.o. Vám môže poskytnúť doručenie pántov, či kĺbov pre notebook, zároveň tiež ponúkame kvalitnú výmenu pántov u nás v servisnom stredisku.

AKO SPOZNÁME, ŽE SÚ PÁNTY CHYBNÉ?


• Veko notebooku sa otvára a zatvára s väčším odporom - pánty sú tuhé.
• Veko notebooku sa otvára a zatvára voľne a nedrží v určitej polohe - pánty sú uvoľnené.
• Praskliny na plastoch v okolí pántov.
• Roztvárajúca sa štrbina medzi plastmi displeja pri pohybe vekom - vnútorné praskliny.
• Rozheganý alebo odpadnutý pánt displeja-prasknutý pánt alebo jeho úchyt k plastu.
• Vŕzganie alebo počuteľné drhnutie pri pohybe vekom displeja.

Pokiaľ sa na Vašom notebooku vyskytuje niektorá z vyššie uvedených chýb, dlho neváhajte a vytvorte si u nás objednávku či nás kontaktujte na info@vymena-displeje.cz, online chate alebo na infolinke +421 (0) 221 021 395, veľmi ochotne Vám poradíme s výberom pántu pre Váš notebook.

Zobraziť ďalších 10 položiek