Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Nabíjačky na notebook Je tu 54 produktov.

Nabíjačky na notebooky



Zaobstarajte si náhradnú nabíjačku a pracujte doma aj v zamestnaní..

... bez toho aby ste nabíjačku museli neustále prenášať na obe miesta !

NÁHRADNÉ NABÍJAČKY PRE NOTEBOOKY  

ACER, ASUS, MSI, PACKARD BELL, FUJITSU SIEMENS, PANASONIC, PHILIPS, APPLE, BENQ, COMPAQ, DELL, EMACHINES, GATEWAY, LENOVO,  IBM LENOVO, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA.


Výměna-displeje.cz s.r.o. ponúka širokú škálu adaptérov pre Váš model notebooku. Ponúkame len kvalitné nabíjačky od dôveryhodného dodávateľa za priaznivé ceny. Nabíjačka je neoddeliteľnou súčasťou notebooku, bez ktorej by notebook takmer nefungoval. Nie je na škodu vlastniť adaptérov k notebooku viac.Pri využití nabíjačky sme samozrejme závislí na príjme energie zo zásuvky.

AKO ZISTÍM, ŽE JE NABÍJAČKA CHYBNÁ ALEBO NEFUNKČNÁ ?

Nabíjačka je chybná pokiaľ notebook nejde zapnúť alebo nejde nabíjať. Samozrejme je dobré si vyskúšať inú nabíjačku vo funkčnom notebooku a otestovať či nabíja, pretože na notebookoch sa často poškodzujú napájacie konektory a to potom nie je chyba v nabíjačke. U nabíjačky / adaptéra môžete mať poškodený kábel alebo konektor, prípadne elektroniku vnútri. Nepokúšajte sa sami nabíjačku rozobrať, mohlo by to byť veľmi nebezpečné !

AKO SPOZNAŤ, KTORÁ NABÍJAČKA JE VHODNÁ PRE MÔJ MODEL NOTEBOOKU?

To sa dá určiť podľa modelu notebooku či part number, ktoré sa nachádza na adaptéri. Dôležitý je tiež výber podľa výkonu (Ampéry=A,Watty=W, Volty=V). Je vhodné, aby údaje boli rovnaké, ako v adaptéri pôvodnom. Pokiaľ si neviete s výberom nabíjačky k notebooku rady, radi Vám pomôžeme. Napísať nám môžete na info@vymena-displeja.sk alebo nás môžete kontaktovať na online chate či infolinke +421 (0) 221 021 395.

Skladom držíme zdroje pre väčšinu modelov notebookov, veríme, že každý si tu nájde svoj. V katalógu máme nabíjačky pre 80 tisíc notebookov. Taktiež radi môžu byť aj vodiči, pre ktorých máme v ponuke autoadaptéry pre celý rad notebookov. Dostupnosť nabíjačiek k notebooku je výborná, pokiaľ vytvoríte objednávku do 14h, ešte ten pracovný deň expedujeme a do dvoch pracovných dní môže byť u Vás. V tomto prípade sa nemusíte báť, že by Váš notebook už za dva dni nemohol byť v poriadku funkčný !

Tešíme sa na Vašu spoluprácu a Vaše objednávky, veríme, že budete s našimi nabíjačkami spokojný.

 

 

Zobraziť ďalších 10 položiek