Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Gateway Je tu 100 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY GATEWAY - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Aj keď je spoločnosť Gateway rýdzo americkou firmou, neznamená to, že sa sústredí len na tento trh, na ktorý dodáva adaptéry, zdroje či komponenty výpočtovej techniky. Logicky pokrýva ako sever, tak aj juh tohto kontinentu, ale rovnako tak má množstvo pobočiek v Ázii a Číne. Istotou kvality poskytovaných služieb je aj určitá tradícia, keďže samotná spoločnosť bola založená už v roku 1985 – v tú dobu už vyrábala napríklad prvé klávesnice. Za niekoľko rokov rastu sa tak spoločnosť stala jednou z najznámejších technologických značiek. To všetko aj vďaka zakladateľovi, ktorým bol Ted Waitt a ktorý tak dokázal realizovať všetky svoje vízie.

SPOLOČNOSŤ ZÍSKALA MNOHO OCENENÍ

To, že sa firma Gateway skutočne môže pýšiť celým radom pozitív, dokladá aj niekoľko ocenení, ktoré dostala. To najcennejšie sa určite týka roku 1991, kedy za svoje produkty dostala ocenenia národné. Vývoj však šiel neustále dopredu a tak jedným z úspechov bol aj vstup na burzu cenných papierov. Konkrétne na New Yorskú burzu – to sa udialo v roku 1997.

SPOLUPRÁCA SO SPOLOČNOSŤOU ACER

Tým kľúčovým kontraktom pre celú spoločnosť Gateway bola rozhodne zmluva o spolupráci so značkou eMachines a neskôr s celou firmou Acer, ktoré využívali aj špičkové batérie – akumulátory. Vďaka tomu sa tak tento výrobca radí medzi špičku v oblasti výpočtovej techniky a jeho komponenty sú využívané práve v notebookoch značky Acer, ale aj v iných, ako sú LCD displeje – display. Aktuálne čísla uvádzajú, že Gateway v spojení s firmou Acer tvorí tretiu najväčšiu počítačovú spoločnosť na svete. Výrobky, na ktoré sa zameriavajú primárne, sú počítače, notebooky, nabíjačky a samozrejme tiež zobrazovacia technika v podobe monitorov, ale aj náhradné diely.

 

Zobraziť ďalších 10 položiek