Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Microstar MSI Je tu 3 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY MSI - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Spoločnosť označovanú ako MSI nie je potrebné ľuďom z oblasti výpočtovej techniky nijako zvlášť predstavovať. Ide o spoločnosť, ktorej zdroje siahajú do Číny a jej presné meno znie Micro-Star International. Od svojho začiatku, ktorý sa viaže k roku 1986, je spoločnosť výrobcom počítačového hardwaru. Medzi konkrétny produkt, s ktorým firma dobyla svet, patria určite základné dosky a ich adaptéry. Z nich ďalej vznikali ako počítače stolné, tak aj notebook MSI. Okrem tohto sortimentu sú to ale aj sieťové produkty, klávesnice, servery, alebo tiež spotrebná elektronika. Samozrejmosťou v rámci sortimentu sú aj MSI náhradné diely.

KOMPATIBILITA AJ INOVATÍVNY VÝVOJ

Dôvodom, prečo sa práve tento výrobca stal na poli výpočtovej techniky pomerne známou a kvalitnou voľbou je okrem iného aj to, že dané základné dosky boli kompatibilné ako s procesormi AMD, tak aj Intel. Rovnako tak ale dosky ponúkli podporu multi-GPU riešeniu a samozrejme aj podporu rôznych grafických kariet všeobecne, čo umožnilo využívať rôzne LCD displeje – display v tej dobe najhľadanejšie. V tomto smere prešla firma výrazným vývojom a dnes sa pýši napríklad tým, že využíva vlastnú vytvorenú technológiu Dual core cell.

DO CELÉHO SVETA

Že ide o globálnu spoločnosť, dokazuje aj fakt, že napriek tomu, že vývojové stredisko aj výrobné závody sa nachádzajú v Číne, produkty sú distribuované do celého sveta. Aj u nás má firma zastúpenie (rovnako ako konkurent Acer), a to pod názvom MSI.sk. Vďaka tomu si tak môžeme ľahko kúpiť notebook, ktorý má špičkové batérie – akumulátory aj nabíjačky. Jednoducho sa dajú kúpiť aj náhradné diely MSI. Aj tie sú, rovnako ako celý sortiment naozaj prvotriednej kvality.

 

Zobraziť ďalších 3 položiek