Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Toshiba Je tu 356 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY TOSHIBA - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Aj Toshiba je nadnárodná výrobná korporácia, ktorá bola založená v Japonsku a ktorá v minulosti, ale aj teraz diktuje rovnako ako firma Acer rôzne smery hlavne v oblasti spotrebného tovaru, ale tiež infraštruktúry či elektronických súčiastok kam patria adaptéry a zdroje, ale aj náhradné diely. Z hľadiska veľkosti a úspešnosti je Toshiba piatym najväčším výrobcom počítačov na svete. Do rebríčka sa počíta ako klasický stolný počítač, tak samozrejme tiež notebook Toshiba. Zaujímavé na celej histórii je určite to, že začiatky firmy siahajú až do roku 1975, ale skutočná Toshiba ako ju poznáme dnes, vznikla v roku 1939, zlúčením s ďalšou firmou z oboru. Dnes počet zamestnancov presahuje 200 000 a finančné výsledky hodnoty takmer 6 500 miliardy Jenov.

ŠIROKÁ ŠKÁLA PRODUKTOV

Ako sme spomenuli, kľúčové boli pre firmu drobnosti typu klávesnice, ale hlavne počítače a tiež notebooky, ktoré dodávala na trh v niekoľkých radoch. Najznámejší bol rad Toshiba Satellite, ktorý bol spojený s kvalitou, dokonalým výkonom a výdržou, čo zabezpečovali špičkové batérie – akumulátory, ale aj kvalitné nabíjačky s istotou rýchleho dodania energie. Synonymom ale bola tiež minimálna poruchovosť a tak servis Toshiba v tomto smere opravoval len banálne chyby. Dnes je ponuka rozšírená aj o tablety, externé disky, tlačiarne, televízie alebo kamery. A množstvo z nich stále využíva LCD displeje – display, ktoré boli na úplnom začiatku.

POD VLASTNOU ZNAČKOU

Aj keď mnoho hráčov zo segmentu výpočtovej techniky len dodáva ostatným výrobcom, táto firma dodáva produkty koncovým zákazníkom, pod svojou značkou. Rovnakým označením sa môžu pýšiť aj náhradné diely Toshiba, ktoré sú rovnako ako koncové produkty distribuované cez oficiálne zastúpenie, ktorým je u nás Toshiba.sk

 

 

 

Zobraziť ďalších 10 položiek