Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

eMachines Je tu 81 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY EMACHINES - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Pod názvom eMachines sa skrýva firma, za ktorou stojí významná spoločnosť z oblasti výpočtovej techniky, a to Acer. Tá túto odnož založila za jediným účelom, a to v rámci snahy vytvoriť rad low-end počítačov a notebookov, ktoré by boli učené pre skupiny osôb s nízkym príjmom a teda aj nižšími nárokmi na celkový výkon. Napriek tomu ale komponenty, ako klávesnice, batérie – akumulátory či nabíjačky spĺňali kvalitatívne potreby. Spoločnosť bola založená už v roku 1998, kedy sa daný nápad začal realizovať. Prvé počítače predávané pod značkou eMachines boli oceňované na čiastky okolo 400, 500 a 600 dolárov. To boli ceny, ktoré v tomto smere nemali konkurenciu.

AŽ DO ROKU 2012

Že išlo o pomerne malú odnož, dokazuje aj fakt, že vo firme bolo zamestnaných necelých 150 zamestnancov, hlavne na výrobných pozíciách. Napriek tomu eMachines dokázala vyrobiť a predať 1 – 2 milióny počítačov ročne. A to samozrejme po celom svete, vďaka už rozšírenej distribučnej sieti Acer. S tým súvisí aj to, že zákazníci mohli využívať aj servis Acer eMachines, pokiaľ sa u daného stroja prejavili akékoľvek chyby. Náhradné diely a samozrejme aj sieť servisných centier je dostupná stále, a to aj napriek tomu, že táto odnož v roku 2012 definitívne ukončila prevádzku. Nie je tak problém zohnať zdroje, adaptéry aj čokoľvek iného.

NOTEBOOKY, KTORÉ DOMINOVALI

Bol to predovšetkým notebook eMachines, ktorý v oblasti výpočtovej techniky dominoval, a to vďaka svojej cene. Bohužiaľ aj vďaka low-cost tovaru získala firma Acer pomerne zlú povesť. Napriek tomu stroje, ako eMachines E525, eMachines E640 či eMachines E442 patrili medzi veľmi dobrú voľbu s ohľadom na štandardné, kancelárske použitie. Mali napríklad kvalitné LCD displeje – display, ktoré vyhovovali danému štandardu. S cenou ale súviselo tiež to, že aj náhradné diely Ccer eMachines boli jedny z najlacnejších, čo obľubu notebookov, ale predtým aj počítačov značne zvyšovalo.

 

Zobraziť ďalších 10 položiek