Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Fujitsu Siemens Je tu 80 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY FUJITSU - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Spoločnosť Fujitsu bola založená v Japonsku, roku 1935. Aj preto sa v oblasti elektroniky a výpočtovej techniky môže radiť medzi spoločnosti, ktoré majú dlhú tradíciu a logicky tiež skúsenosti. V súčasnej dobe dosahuje firma Fujitsu obrat necelých 50 biliónov dolárov, čo z nej robí veľmi silného partnera práve na poli produktov, ktoré súvisia s IT technológiami – podobne ako aj firmy Acer. Tie sa snažia implementovať nielen do segmentu koncových zákazníkov, ale aj do biznis sféry. Keďže samotná spoločnosť neskôr založila aj niekoľko filiálok, je potrebné povedať, že portfólio výrobkov dnes súvisí aj s oblasťou telekomunikácií kam spadajú rôzne adaptéry, mikroelektroniky, alebo klíma – dokonalým príkladom je klimatizácia Fujitsu, ktorá patrí medzi zdroje dokonalej teploty.

VO VIAC AKO 70 KRAJINÁCH SVETA

Aktuálne pôsobí Fujitsu vo viac ako 70 krajinách sveta, v rámci ktorých má cez 185 000 zamestnancov. Radí sa tak na štvrtú priečku v poradí IT firiem. Vplyv na úspech majú predovšetkým inovatívne postupy a technológie. Tie sa odrážali nielen v klasických ponúkaných počítačoch, ale reprezentujú ich tiež notebooky Fujitsu, ktoré majú mimo iného špičkové LCD displeje – display skrátka patria medzi to najdôležitejšie. Cestu tejto značky okrem iného reprezentuje tiež jej slogan, ktorý znie „The possibilities are infinite“. Ten jasne hovorí, že možnosti sú nekonečné. Ten je doplnený tiež malým logom ležatej osmičky, ktorá sa spolu s písmenami J a I stala jedným zo symbolov firmy, ktorá sa však špecializuje aj na drobnosti, ako sú klávesnice.

ČO SPOLOČNOSŤ PONÚKA?

Ako sme už spomenuli, medzi súčasnú vlajkovú loď sa radí akýkoľvek notebook Fujitsu. Medzi najznámejšie patria Fujitsu Lifebook A512, Fujitsu Esprit alebo Fujitsu Lifebook AH531, ktorý ponúkne perfektné batérie – akumulátory. Vďaka synergii s jedným nemenej strategickým partnerom však v roku 1999 vznikla odnož Fujitsu Siemens, ktorá stojí aj za strojom Fujitsu Siemens Amilo s dlhou výdržou bez potreby nabíjačky. Samozrejmosťou okrem finálnych výrobkov sú aj náhradné diely Fujitsu, alebo skvelé zázemie pre užívateľov výpočtovej techniky, ktoré ponúkne takmer akýkoľvek servis notebookov Fujitsu.

 

Zobraziť ďalších 10 položiek