Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Batéria na notebook Je tu 1 produkt.



Batérie do notebookovlogo_full-power.cz

Buďte zase mobilný, s novou batériou môžete pracovať mimo kanceláriu ako predtým! 

NÁHRADNÉ BATÉRIE DO NOTEBOOKOV

Ponúkame Vám široký výber batérií do notebookov. V našom e-shope nájdete batérie od originálnych výrobcov alebo batérie značky FULL-POWER.cz.

Batérie FULL-POWER.cz obsahujú značkové články Samsung s vyššou kapacitou oproti štandardným batériám do notebooku. Všetky ponúkané batérie obsahujú Li-Ion alebo Li-pol články. Ich výhoda spočíva v tom, že nemusíte byť závislý na príjme energie zo zásuvky. Sú ľahké a vyrobené špeciálne pre konkrétny model notebooku. Väčšinu batérií držíme skladom. Pokiaľ si vytvoríte objednávku do 14 hodiny a náhradná batéria pre notebook je skladom, tovar u Vás bude do dvoch pracovných dní.

AKO SPOZNÁM, ŽE MÁM ZLÚ BATÉRIU ?

Zlú batériu spoznáte tak, že má malú výdrž (kapacitu) a aj po plnom nabití nevydrží ani hodinu prípadne len pár minút. Batériu tiež nemusí notebook vôbec detekovať a môže byť aj viditeľne prasnutá. V tom prípade odporúčame zakúpiť novú náhradnú batériu pre notebook.

AKÝ TYP BATÉRIE VYBRAŤ PRE VÁŠ NOTEBOOK

Náhradnú batériu je možné nájsť pomocou vyhľadávača na našom e-shope, do ktorého zadáte označenie batérie alebo model notebooku. Kapacita sa od pôvodnej batérie môže líšiť. Čím je kapacita (mAh) vyššia, tým dlhšie Vám dokáže notebook pracovať na samotnej batérii. Dôležitá hodnota pri výbere batérie pre notebook je napätie (Volty), ktoré musí byť rovnaké s pôvodným náhradným dielom a to 10.8V / 11.1V alebo 14.4V / 14.8V.

Pokiaľ si s výberom nie ste istý, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle +421 (0) 221 021 395 alebo cez kontaktný formulár zde.

AKÝM SPÔSOBOM S BATÉRIAMI ZAOBCHÁDZAŤ?

Pri prvom vložení batérie do notebooku, batériu úplne nabite. V prípade, že je už nabitá do plna, odpojte adaptér a bežným spôsobom batériu vybite. Nesmie sa však vybiť na menej ako 7-10% jej kapacity. Tento proces opakujte najmenej trikrát za sebou. Opakovaný cyklus v batérii aktivuje elektroniku, ktorá jej umožní nabíjanie a vybíjanie.

Životnosť batérie sa odráža na spôsobe používania. Pri optimálnych podmienkach batéria znesie 500 nabíjacích cyklov. Kompletný návod k používaniu batérie dostanete spolu s batériou. Záruka na výrobné chyby batérie je 2 roky.

Veríme, že pri kúpe náhradnej batérie budete spokojný a tešíme sa na budúcu spoluprácu.

Chcete vedieť prečo FULL-POWER.cz ?

Zobraziť ďalších 1 položiek