Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Samsung - Notebook Je tu 100 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY SAMSUNG - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Tretím najväčším svetovým konglomerátom a najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei. Presne týmto je spoločnosť Samsung, ktorá je v súčasnej dobe známa hlavne ako výrobca elektroniky – podobne ako Acer. Najznámejšie sú samozrejme mobilné telefóny ako Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, alebo tiež Samsung Galaxy S5. Tie využívajú špičkové LCD displeje – display na ktoré sa môžete spoľahnúť. Zaujímavosťou je, že telefóny nie sú jedinou kľúčovou oblasťou. Vhodné je totiž predstaviť aj odnož s názvom Samsung Heavy Industries, ktorá dnes patrí medzi jedného z najväčších staviteľov lodí. Aj sem siahajú zdroje peňazí.

ŠTART V ROKU 1938

Je podivuhodné , čo mohla dokázať spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1938, a to ako pomerne malý podnik, ktorý neskôr začal s produkciou cukru, alebo ponúkal služby v segmente poisťovníctva. Hlavný zlom prišiel pravdepodobne v roku 1983, kedy firma vyrobila svoj prvý počítačový čip a grafické adaptéry, a od tej doby bolo takmer jasné to, čo bude jedným z jej smerov. Dnes to teda nie sú len telefóny Samsung, ale aj tablety, klávesnice, alebo tiež televízie a ďalšia elektronika, ktorú máme doma.

BOJ S KONKURENCIOU

Aj keď je firma považovaná za špičku svetového trhu a zastúpenie má v takmer všetkých krajinách Ázie, USA aj Európy, stále bojuje s konkurenciou. Nedávno síce predstihla gigantickú firmu Sony, ale stále doháňa napríklad vizionársku firmu Apple. Tej konkuruje hlavne inovatívnymi prístupmi a kvalitou svojich výrobkov, ktorú je možné spoznať ako v rámci finálnych produktov, tak aj vo forme akou sú náhradné diely, ktoré sú priamo pre ne určené. Pozitívom sú napríklad aj batérie – akumulátory, ktoré môžu vydržať dlhé dni bez nutnosti nabíjačky. Aj tie samozrejme patria medzi kľúčovú súčasť trhu na poli telefónov, tabletov a elektroniky.

 

 

Zobraziť ďalších 10 položiek