Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Asus Je tu 674 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY ASUS - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Tchajwanský medzinárodný výrobca počítačovej techniky a spotrebnej elektroniky ASUS, celým názvom ASUSTeK Computer Incorporated, vstúpil na trh už v roku 1989. Nie dlho po svojom založení sa výrobca ASUS dostal do úzkej svetovej špičky, kde sa drží až do dnes.
Už od svojho založenia sa ASUS drží svojho kréda: Inšpirujúce inovácie – Neustále zdokonaľovanie. Reaguje na aktuálne požiadavky užívateľov, prichádza neustále s novými nápadmi a aktuálne trendy nesleduje, ale rovno ich udáva. Ako príklad slúži revolučný koncept kompaktných a ľahkých mininotebookov, s ktorým prišiel výrobca ASUS na trh ako prvý.

NÁHRADNÉ DIELY ASUS

Aj napriek špičkovej kvalite výrobkov ASUS sa niekedy stane, že je potrebné kúpiť náhradný displej, akumulátor či iný náhradný diel. Radšej ako lacné neoriginálne diely zvoľte značkové náhradné diely ASUS, ktoré zabezpečia, že vaše zariadenie bude bezchybne slúžiť aj naďalej. Aj značkové náhradné diely ASUS je možné zaobstarať za priaznivú cenu – presvedčte sa!

ASUS LCD DISPLEJE

Hľadáte náhradný display k ASUS notebooku? Už Vás nebaví sledovať filmy cez chybné pixely či praskliny? V našej ponuke nájdete veľký výber náhradných ASUS displejov k širokej škále zariadení – stačí len vybrať model notebooku, ku ktorému náhradný displej hľadáte. Vyberať môžete z lesklých a matných variánt a na všetky náhradné ASUS LCD displeje získate 2 roky záruku.
Tip: V našom servisnom stredisku Vám vymeníme displej na počkanie. Len za 300 Kč a s dvojročnou zárukou!

NÁHRADNÉ ASUS KLÁVESNICE

Trápi Vás chýbajúce písmenko na inak úplne funkčnom notebooku ASUS? Nenechajte sa už v práci na svojom notebooku obmedzovať a kúpte si náhradnú klávesnicu ASUS. Značkové náhradné klávesnice ASUS si zaobstaráte pre všetky rady notebookov – stačí len zadať svoj model! Rovnako ako na všetky náhradné diely ASUS aj na klávesnice ASUS získate 2 roky záruku.

NÁHRADNÉ BATÉRIE A NABÍJAČKY ASUS

Napriek tomu že notebooky ASUS patria k tomu najlepšiemu, čo je možné na trhu kúpiť, akumulátory a adaptéry ASUS sú náhradné diely, ktoré sú potrebné najčastejšie. Preto tu nájdete široký výber batérií aj ASUS nabíjačiek, ktoré sa postarajú o bezproblémovú prevádzku vášho notebooku. Značkové nabíjačky ASUS aj originálne náhradné batérie ASUS si kúpite za dobré ceny a v špičkovej kvalite.

Zobraziť ďalších 10 položiek