Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Acer Je tu 668 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY ACER - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

ACER

Výrobca Acer sa môže pochváliť viac ako tridsaťročnou tradíciou na IT trhu. Značka Acer je najväčšia ázijská spoločnosť vôbec a v oblasti výpočtovej technológie je štvrtou najväčšou na svete.
Firma Acer bola založená už v roku 1976 a z pôvodne jedenásťčlenného tímu sa rozrástla do dnešných gigantických rozmerov a získala tak obľubu po celom svete. Notebooky od výrobcu Acer sú známe pre skvelý pomer medzi výkonom a cenou a nie nadarmo tak patria k najobľúbenejším notebookom po celej Európe. Na európskom trhu sa s výrobkami Acer môžete stretnúť tiež pod označením značiek HP či DELL. V roku 2001 došlo k oddeleniu divízie pre komunikáciu a multimédiá, ktorá nesie meno BenQ a Acer sa tak zameral výhradne na výrobu notebookov, počítačov a LCD monitorov.

NÁHRADNÉ DIELY ACER

Notebooky dnes nosíme neustále pri sebe a nie je teda výnimkou, že neustálym prenášaním poškodíme časť svojho zariadenia. Aj na také situácie je Acer pripravený a ponúka preto širokú paletu značkových náhradných dielov Acer. Či už potrebujete náhradný displej, klávesnicu alebo napríklad batériu k svojmu zariadeniu Acer – tu nájdete všetky náhradné diely Acer za dobré ceny.

ACER DISPLEJE

Potrebuje displej na Vašom Acer notebooku vymeniť? Trápia Vás praskliny či chybné pixely? Vyberte si náhradný display Acer v našej ponuke a užite si zase kvalitný obraz! Jednoducho vyberte model svojho notebooku a zobrazia sa Vám len vhodné LCD displeje pre notebooky Acer. Napriek tomu že Acer vyrába vlastné LCD displeje, do svojich notebookov často inštaluje displeje iných výrobcov, preto náhradné displeje pre notebooky Acer nemusia byť od firmy Acer. Ide však o originálne náhradné LCD displeje, ktoré Vás navyše potešia svojou priaznivou cenou a dvojročnou zárukou.
Tip: V našom servisnom stredisku Vám vymeníme displej na počkanie. Len za 300 Kč a s dvojročnou zárukou!

NÁHRADNÉ KLÁVESNICE ACER

Klávesnica – ako najviac používaná časť notebooku – často podlieha manuálnemu poškodeniu a niekedy je čas ju vymeniť. Dajte zbohom chýbajúcim písmenkám a smetiam v klávesnici a vyberte si náhradnú klávesnicu Acer pre svoj notebook. Klávesnice Acer zakúpite pre všetky modely notebookov a môžete sa tak spoľahnúť na kvalitu a kompatibilitu.

NÁHRADNÉ BATÉRIE A NABÍJAČKY ACER

Chcete, aby Váš notebook Acer vydržal bez napájania tak dlho ako kedysi? Potom je potrebné kúpiť si po nejakej dobe náhradnú batériu Acer. Radšej ako na lacné neznačkové batérie sa spoľahnite na originálne akumulátory Acer z našej ponuky, ktoré navyše zaobstaráte za super ceny. Okrem batérií ponúkame tiež náhradné adaptéry Acer pre všetky typy Acer notebookov. Či už Vaša pôvodná nabíjačka nefunguje alebo si chcete kúpiť jednu cestovnú, vyberte si náhradnú nabíjačku Acer z našej ponuky.

Zobraziť ďalších 10 položiek