Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Alienware Je tu 57 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY ALIENWARE - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

História spoločnosti Alienware sa začala písať už v roku 1996, kedy sa jej zakladatelia, a to Alex Aguila a Nelson Gonzalez rozhodli rozbehnúť firmu na výrobu, predaj a distribúciu počítačových komponentov a náhradných dielov, akými sú aj LCD displeje – display monitoru. Že to bol krok správnym smerom, sa ukázalo veľmi skoro, keďže firma naviazala úzku spoluprácu so známym výrobcom počítačov Dell, ktorá bola najväčším konkurentom firmy Acer. Alienware v tomto smere dodávala potrebné komponenty k výrobe počítačov a neskôr tiež notebookov. Medzi hlavný sortiment patrili hlavne mikroprocesory predávané pod značkou AMD, ale aj polohovacie zariadenia ako klávesnice.

AKO DCÉRINA SPOLOČNOSŤ DELLU

V roku 2006 však spoločnosť Alienware prestala byť len dodávateľom, keďže Dell firmu kúpila a tá sa tak stala druhou z jej dcériných spoločností. Pôvodné plány zostávali aj naďalej rovnaké, a to výroba kvalitných komponentov kam patrili aj nabíjačky ALIENWARE, ale samozrejme aj náhradné diely práve pre výpočtovú techniku tohto celosvetovo známeho výrobcu. Neskôr však došlo k užšej špecifikácii a z názvu Alienware sa stal konkrétny rad herných strojov, ktoré sú zamerané na vysoké výkony. Medzi najznámejšie patrí napríklad Dell Alienware x51, poprípade Dell Alienware Aurora. Pozitívom je ale aj výdrž, na ktorú majú vplyv batérie – akumulátory.

NOTEBOOKY, ALE AJ KONZOLY

Dnešná značka Allienware zostáva naďalej spojená s herným priemyslom a tak na trh okrem supermoderných notebookov dodáva tiež špičkové herné konzoly - Alienware Alpha. Svoj pôvodný charakter, medzi ktorý patrili aj adaptéry si ale napriek tomu dokázala zachovať. Stále je považovaná za prvotriedneho dodávateľa náhradných dielov (známe sú napríklad zdroje) pre výpočtovú techniku nielen z dielne Dell.

Zobraziť ďalších 10 položiek