Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Advent Je tu 29 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY ADVENT - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.


Spoločnosť Advent nepatrí medzi výrobcov, ktorí majú na našom trhu tak vybudované meno, ako vo svojej domácej krajine, ktorou je Veľká Británia. Tu je považovaná predovšetkým za predajcu rôzneho počítačového tovaru, ktorý začína úplnou klasikou, a to adaptérmi či notebookmi. Do sortimentu sa však zaraďujú tiež klasické stolné počítače, alebo všetky periférie ako LCD displeje – display monitoru, ktorý sledujete. Rovnako tak máme na mysli webkamery, počítačové myši, klávesnice, alebo ďalšie doplnky ako ku klasickým počítačom, tak aj k notebookom. Všetko dopĺňajú tiež tablety.

POD SVOJOU VLASTNOU ZNAČKOU

Veľmi zaujímavou charakteristikou spoločnosti Advent je určite to, že sama spolupracuje s poprednými výrobcami výpočtovej techniky, ktorými sú napríklad Lenovo, Dell, HP, ale tiež Acer alebo Toshiba. Práve vďaka tejto úzkej previazanosti môže ponúkať spoločnosť Advent dané produkty pod svojou vlastnou značkou, a to bez toho aby bola akokoľvek dotknutá kvalita alebo spoľahlivosť ponúkaných kusov – ideálnym príkladom sú zdroje. Samozrejmosťou je aj následný servis, a to ako záručný, tak aj pozáručný.

ŠIROKÁ ŠKÁLA NÁHRADNÝCH DIELOV

Vďaka previazanosti s konkrétnymi výrobcami to sú aj náhradné diely, ktoré dokáže Advent na celosvetový počítačový trh dodať. Tie logicky súvisia s kompletným sortimentom, ktorý je ponúkaný. Dnes má zastúpenie v rôznych európskych krajinách, a to ako medzi predajcami, tak medzi celou radou servisných centier, ktoré produkty Advent nielen predávajú, ale samozrejme ich aj využívajú v rámci opráv výmenou. Ideálnym príkladom sú batérie – akumulátory napríklad do notebookov. S nimi ale súvisia aj nabíjačky a ďalšie príslušenstvo. Aj u produktov z tohto segmentu si v rámci výrobného procesu firma zakladá na prvotriednej kvalite dodaného tovaru.

Zobraziť ďalších 10 položiek