Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Apple Je tu 36 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY APPLE - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Dnes spoločnosť s jednoduchým a jasným názvom Apple, ale v minulosti firma nesúca meno Apple Computer Inc. Od svojho začiatku je spojená s jedným z troch zakladateľov, ktorým bol Steven Paul Jobs. Toho pri vzniku firmy dopĺňali tiež Stephen Wozniak a Ronald Wayne. K založeniu došlo v roku 1976 a dnes sa firma pýši zhruba 450 pobočkami, do ktorých ešte nespadá Apple Store. Celkový počet aktuálnych zamestnancov sa blíži k hranici 100 000, čím sa blíži napríklad konkurentovi Acer.

OD ZAČIATKU INOVATÍVNE PRODUKTY

Vývoj spoločnosti sa dá zmapovať v rámci dvoch vývojových vetví. Tou prvou boli predovšetkým osobné počítače, ktorých snahou bolo konkurovať operačnému systému Windows. U tohto konceptu spoločnosť zostáva aj teraz, ale aktuálna ponuka obsahuje aj množstvo ďalších produktov. Najznámejším je určite mobilný telefón Apple iPhone, konkrétne aktuálna vlajková loď s označením Apple iPhone 6, ktorý ponúka napríklad špičkové LCD displeje – display je skrátka ten hlavný.
Cesta firmy ale viedla tiež cez rôzne zdroje, tablety, konkrétne produkt Apple iPad, poprípade Apple iPad mini. Všetko dopĺňajú tiež MP3 prehrávače známe pod značkou iPod. Tie cielia hlavne na výdrž a tak sú k dispozícií kvalitné batérie – akumulátory a tiež nabíjačky.

UNIKÁTNA KONCEPCIA AJ PRÍSTUP

Čím sa spoločnosť líši od svojich konkurentov, to je predovšetkým svojim unikátnym a často inovatívnym prístupom. Medzi ten spadá ako vlastný operačný systém iOS, špičkové grafické adaptéry, tak software pre prehrávanie a usporiadanie hudby iTunes, alebo súprava na vytváranie hudby iLife. Ďalej sa však Apple odlišuje tiež kvalitou svojich produktov, a doplnkov ako klávesnice, ktoré dnes patria medzi najlepšie na našom trhu. Tomu zodpovedá aj cena, ktorá býva v segmente vyšších cenových hladín, čo ukáže napríklad oficiálny web apple.sk. To rovnako platí, aj pokiaľ hľadáme náhradné diely.

Zobraziť ďalších 10 položiek