Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

IBM Lenovo Je tu 190 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY LENOVO - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

V rámci skráteného názvu Lenovo, pod svojim skutočným názvom Lenovo Group Limited. Takto sa nazýva spoločnosť, ktorá má aktuálne sídlo nielen Číne, ale aj v Spojených štátoch amerických. Pôvodné korene však siahajú práve do Číny, kde firma v roku 1984 vznikla. K jej histórii sa viaže tiež jej názov, keďže pôvodne bola známa pod označením Legend, kedy vyrábala hlavne náhradné diely. Práve prvé dve písmena tohto pôvodného názvu v spojení s označením „novo“ mohli dať vzniknúť novej firme s veľkými ambíciami. Podobne ako je tomu u firmy Acer.

SPOJENIE S NAJVÄČŠÍMI HRÁČMI NA TRHU

Už od svojho začiatku sa ľudia v Lenovo snažili o to, aby vytvorili jednu z najznámejších firiem v oblasti IT techniky. Pomáhali im k tomu nielen produkty, ako tablet Lenovo či notebook Lenovo obsahujúce špičkové LCD displeje – display najvyššej kvality, ale samozrejme aj kľúčové nákupy svojich konkurentov. V roku 2005 firma Lenovo kúpila divíziu IBM a tak sa stala najväčším producentom počítačov vrátane komponentov, ako sú klávesnice či zdroje. Neskôr však firma prevzala aj divíziu Motorola Mobility, ktorú kúpila od Google. Okrem iného sa špekulovalo tiež nad nákupom značky Vayo – teda notebookov od Sony, ktoré dnes majú špičkové batérie – akumulátory.

AKÉ PRODUKTY LENOVO PONÚKA?

Dva sme už spomenuli, ale určite sa oplatí rozviesť aspoň najobľúbenejšie varianty. Medzi tie patrí unikátny a zatiaľ najznámejší tablet Lenovo Yoga, ktorý slúži dlhé hodiny aj bez nutnosti nabíjačky. Z tohto segmentu môžeme plynule prejsť k mobilným telefónom, v rámci ktorých nadchne produkt Lenovo A850 či Lenovo P780. Tu platí, že mobilný telefón Lenovo je rovnako ako ďalšie výrobky vždy zárukou špičkovej technológie a maximálnej kvality. Tá je so značkou spojená od jej samotných začiatkov, kedy firma začala vyrábať len adaptéry a ďalšie drobnejšie komponenty.

Zobraziť ďalších 10 položiek