Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Sony Vaio Je tu 218 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY SONY VAIO - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Ako už vyplýva zo samotného názvu, je spoločnosť Sony VAIO odnožou gigantickej firmy (podobne ako je firma Acer) zaoberajúca sa elektronikou, a to firmy Sony. Aj keď dnes je firma známa práve pod týmto súslovím, aktuálne využívaný názov znie Vaio Corporation. Firma je v súvislosti so svojou históriou pomerne mladá, keďže založená bola v roku 1996, a to práve ako odnož Sony, ktorá však vo firme vlastní len 5 percent akcií.

KĽÚČOVÉ PRODUKTY A ICH VÝVOJ

Odnepamäti to bol práve jeden jediný hlavný produkt, a to notebook Sony VAIO, využívajúci špičkové LCD displeje – display ktoré sú využívané stále. Neskôr však došlo k celkovej zmene prístupu firmy, ktorá sa tak od oblasti notebookov začala postupne rozširovať aj do ďalších oblastí, ktoré využívali nielen grafické adaptéry a zdroje. Predovšetkým to sú mobilné zariadenia, ktoré sú aktuálne distribuované do celého sveta. Činnosť v oblasti výroby počítačov však nebola úplne ukončená. Dnes sa dajú kúpiť, a to v podobe obľúbených modelov ako Sony VAIO FIT 15E, alebo Sony VAIO PRO13 hlavne na území Japonska. Okrem toho ale firma stále zostáva strategickým dodávateľom v odvetví, akým je náhradné diely, od väčších komponentov, po drobnosti ako klávesnice.

VLASTNÉ RIEŠENIE SPOJENÉ S OPERAČNÝM SYSTÉMOM

Neboli to ale len kvalitné a unikátne stroje z hľadiska technických parametrov, ale notebooky Sony VAIO vynikali tiež využitím vlastného mediálneho centra, ktoré bolo spojené aj so stolnými počítačmi. To logicky umožnilo využiť vlastné riešenie aj vlastné nástroje predovšetkým k zábave, ale aj bežným činnostiam. Vplyv na kvalitu mali tiež dobré batérie – akumulátory, ktoré dokázali prevádzku utiahnuť aj dlhé hodiny bez použitia nabíjačky. Tie posledné notebooky sú však dodávané výhradne s operačným systémom Windows – s označením 8.

 

Zobraziť ďalších 10 položiek