Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

BenQ Je tu 25 produktov.

Vyberte z nasledujúcich modelov

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY BENQ - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Spoločnosť s názvom BenQ určite nie je potrebné užívateľom výpočtovej, spotrebnej a komunikačnej techniky nijako bližšie predstavovať – známa je podobne ako Acer. Ide o firmu, ktorá vznikla pomerne nedávno, a to v roku 2007. V súvislosti s názvom je potrebné dodať, že BenQ je tchaj-wanská firma, ktorá bola založená inou spoločnosťou, a to Qisda. Práve tá v minulosti tento názov tiež používala, keď vyrábala napríklad batérie – akumulátory a s nimi súvisiace nabíjačky. A napriek tomu že začiatky firmy sa môžu javiť ako zložitejšie, ponuka produktov je v danom smere priamočiara a jasná.

OD KONKRÉTNYCH VÝROBKOV PO NÁHRADNÉ DIELY

V súvislosti s ponukou je určite potrebné začať najobľúbenejšími možnosťami, s ktorými firma prichádza na celosvetový trh. Ide napríklad o fotoaparáty, kde medzi vlajkovú loď patrí model BenQ G1. Nijako v sortimente nezaostáva ani projektor BenQ a ďalšie zobrazovacie adaptéry, ktoré dokážu nájsť využitie v súkromnej, štátnej, ale aj školskej sfére. Že sa spoločnosť rozhodla konkurovať aj iným firmám dokazuje akčná kamera BenQ SP2.
Pokiaľ sa vrátime do tradičnej sféry, je potrebné povedať, že základom sortimentu sú akékoľvek LCD displeje – display pre notebooky, počítače aj mobily, ktorými sa pýši napríklad mobil BenQ f5, alebo monitor BenQ k stolným počítačom. Sú to ale aj plazmové televízory, tlačiarne, hudobné prehrávače, alebo notebooky a netbooky a s nimi súvisiace náhradné diely či klávesnice.

SIEMENS A QISDA

Aktuálne však firma nie je len samostatnou divíziou, keďže ako dokladajú samotné produkty, neustále sa rozširuje. Príkladom je materská spoločnosť Qisda, ktorá sa zameriava na vývoj elektroniky ako sú zdroje, tak aj mobilná divízia firmy Siemens, ktorú BenQ v roku 2005 kúpil.

Zobraziť ďalších 10 položiek