Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Napájacie konektory Je tu 8717 produktov.





Napájacie konektorylogo_vymena_displeje

 
Až do 7000 modelov notebookov DC JACK konektory a väčšina SKLADOM!

 

NOVÉ NAPÁJACIE KONEKTORY PRE NOTEBOOKY
ACER, ASUS, MSI, PACKARD BELL, FUJITSU SIEMENS, PANASONIC, PHILIPS, APPLE, BENQ, COMPAQ, DELL, EMACHINES, GATEWAY, LENOVO, IBM LENOVO, SAMSUNG, SONY, TOSHIBA.

Výměna-displeje.cz s.r.o. ponúka nespočetné množstvo napájacích konektorov anglicky (DC JACK) pre Vaše notebooky. Napájacie konektory sú vždy originálne rovnakej kvality ako pôvodné.

NIEČO MÁLO O NAPÁJACÍCH KONEKTOROCH.

Funkčný napájací konektor notebooku je veľmi dôležitý pre prívod energie z Vášho adaptéra. Pokiaľ máte na svojom notebooku vytrhnutý či uvoľnený napájací konektor, nezúfajte, naša spoločnosť Výměna-displeje.cz s.r.o. sa zaoberá aj týmito výmenami. Poškodený napájací konektor Vám vymeníme za nový náhradný diel. Výmena napájacieho konektoru notebooku spočíva v kompletnej demontáži notebooku, odpájania pôvodného konektoru a napájania nového, následného zloženia a otestovania notebooku - výstupnou kontrolou.

ČO KEĎ OPRAVU ODLOŽÍM NA NESKÔR ?

Nezanedbajte výmenu napájacieho konektoru, riskujete tým poškodenie ďalších častí notebooku. Pokiaľ sa na Vašom notebooku javí, niektorá z popisovaných chýb, obráťte sa na nás. Disponujeme skúsenými technikmi a prístrojovým vybavením nášho servisného strediska. Tento problém vyriešime za Vás.

MÔŽEM SI VÝMENU KONEKTORU UROBIŤ SÁM ?

V prípade, že si výmenu napájacieho konektoru urobíte sami, pošleme Vám samotný napájací konektor. Nezabudnite však, že to odporúčame len skúsenému elektrikárovi. Sami bez skúseností výmenu neskúšajte, v lepšom prípade si poškodíte notebook. Na našom e-shope nájdete napájacie konektory do všetkých známych značiek ako Acer, Packard Bell, Asus, Lenovo, Hewlett-Packard, Sony Vaio, Dell, MSI a ďalšie….
Môžete ich dohľadať na našich webových stránkach pomocou vyhľadávača vpravo hore. Alebo sa môžete obrátiť na náš online chat či e-mailovú adresu info@vymena-displeje.cz a s výberom náhradného napájacieho konektoru Vám radi pomôžeme. Naši obchodníci Vám obratom pošlú ponuku na nový napájací konektor poprípade rovno jeho výmenu.
Tešíme sa na budúcu spoluprácu. Veríme, že Váš problém ľahko vyriešime a Váš notebook sa stane opäť úplne funkčným.

 

Zobraziť ďalších 10 položiek