Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Dell Je tu 650 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY DELL - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Spoločnosť Dell, celým názvom Dell Inc. určite netreba užívateľom výpočtovej techniky nijako zvlášť predstavovať. Jedná sa o stabilnú a veľmi známu spoločnosť, ktorá pôsobí na celom svete. Založená bola 4. 11. roku 1984 v Texase. Už od samotného počiatku bola samozrejme spätá so segmentom výpočtovej techniky. Najprv v rámci klasických počítačov, ku ktorým patrili aj kvalitné zdroje či klávesnice, neskôr to bol notebook Dell a aktuálne boduje firma aj vo svete smartphonov. Tu využíva aj skúsenosti, ktoré ju spájajú tiež LCD displeja - display mobilov je skrátka základ.

ZASTÚPENIE PO CELOM SVETE


Pravdepodobne nie je krajina, kde by spoločnosť nemala svoje zastúpenie. Aj u nás ho samozrejme nájdeme, a to pod hlavičkou Dell.sk. S produktmi sa tak môžeme stretnúť ako v segmente nového tovaru, tak v segmente aj toho bazárového (do ktorého patria repasované notebooky Dell), alebo v sekcii, ktorú sú náhradné diely. Aktuálny počet zamestnancov, ktoré Dell má, sa pohybuje na hranici takmer 110 000 ľudí, čo z firmy vytvára podobného giganta ako je Acer.

ŠIROKÁ PONUKA PRODUKTOV

Ak začneme najvyužívanejšími produktami, ktoré firma na trh dodáva, je jasné, že to sú práve notebooky. V tomto smere sa určite preslávil Dell Inspiron alebo Dell Latitude, ktoré mali okrem iného aj špičkové batérie - akumulátory. Svoje miesto má ale firma aj vo svete netbookov, tlačiarní, periférií a skenerov, ale patria sem aj adaptéry. Oblasťou pre Dell pomerne novou sú ale aj spomínané chytré telefóny, alebo televízory. Profesionálne riešenie ale ponúkne aj v oblasti serverov alebo elektronických pamätí.

Mimo kompletných produktov dodáva aj širokú škálu náhradných dielov, ktoré využíva práve Dell servis, ktorý má zastúpenie v desiatkach lokalít našej krajiny. Sortiment náhradných dielov však býva použitý aj na repasované počítače Dell, vďaka čomu sa dá na našom trhu stretnúť aj so staršími kusmi, ktoré stále spoľahlivo fungujú - treba bez neustálej potreby nabíjačky. A to je dokonalá ukážka kvality značky.

Zobraziť ďalších 10 položiek