Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

HP Compaq Je tu 315 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY HP - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Bill Hewlett a Dave Packard založili spoločnosť Hewlett-Packard Company už v roku 1939. A jej veľký úspech predznamenala jedna z jej prvých veľkých objednávok, ktorá bola pre nikoho iného ako pre štúdium Walta Disneyho.
Až do deväťdesiatych rokov minulého storočia vyrábala elektronické produkty bez konkrétneho zamerania pre poľnohospodárstvo aj priemysel. Postupne výrobca HP začal expandovať na európsky aj ázijský trh a v roku 1966 vstúpil tiež na trh počítačového priemyslu. A už v roku 1970 označil renomovaný časopis Wired výrobcu HP ako prvú firmu hromadne vyrábajúcu osobné počítače.
V súčasnej dobe patrí firma HP k svetovej špičke v oblasti výroby a vývoja počítačov, notebookov a elektroniky. Ponúka komplexné a cenovo dostupné IT riešenia pre domácnosti a firmy všetkých veľkostí.

NÁHRADNÉ DIELY HP

Aj keď sú notebooky HP povestné svojou kvalitou, nastanú situácie, kedy sa niektorá súčiastka nášho notebooku poškodí a pre zachovanie funkčnosti zariadenia je potrebné ju vymeniť. Nemusíte hneď svoj notebook vyhadzovať, stačí si kúpiť vhodný náhradný diel HP a notebook bude zase fungovať ako nový. V širokej ponuke náhradných dielov HP nájdete všetko od klávesníc, cez displeje, až po nabíjačky či batérie. A všetky originálne náhradné diely HP je možné kúpiť za priaznivé ceny – pozrite sa!

LCD DISPLEJE HP

Či už Vám používanie Vášho HP notebooku kazí prasknutý displej alebo chybné pixely, nemusíte sa hneď pozerať po novom notebooku. Stačí vymeniť displej! Náhradné displeje HP zakúpite vo všetkých veľkostiach obrazovky aj v matných a lesklých prevedeniach. Stačí v ponuke vybrať model a typ svojho notebooku a zobrazí sa Vám ponuka náhradných displejov HP priamo pre Váš počítač. Neriskujte poškodenie svojho počítača inštaláciou neoriginálnych náhradných dielov a radšej si kúpte originálny náhradný display HP, ktorý tu zakúpite za fajn cenu a navyše s dvojročnou zárukou!
Tip: V našom servisnom stredisku Vám vymeníme displej na počkanie. Len za 300 Kč a s dvojročnou zárukou!

NÁHRADNÉ KLÁVESNICE HP

Často a intenzívne používaná klávesnica najčastejšie podlieha manuálnemu poškodeniu. Pokiaľ aj Vás trápi chýbajúce či nefunkčné písmenko, kúpte si náhradnú klávesnicu HP a opäť využívajte svoj notebook naplno. Náhradné klávesnice HP je možné zaobstarať pre všetky modely HP notebookov a navyše za priaznivé ceny!

NÁHRADNÉ BATÉRIE A NABÍJAČKY HP

Váš notebook už bez napájania nevydrží príliš dlho? Potom nastal čas kúpiť si náhradnú batérii HP. Náhradné batérie HP zabezpečia, že Váš notebook bude zase šliapať ako hodinky, ale oceníte ju aj v prípade, keď potrebujete s notebookom pracovať dlho bez zdroja energie – záložná nabitá batéria sa vždy hodí, že? Hodiť sa Vám bude tiež náhradná nabíjačka HP, ktorá nahradí už nefunkčný adaptér alebo zabezpečí, že nebudete musieť jeden adaptér neustále prevážať. Vyberte si z ponuky náhradných adaptérov HP a uľahčite si život!

Zobraziť ďalších 10 položiek