Náhradné diely pre notebooky: +421 221 021 395 / Po - Pi 7:00 - 15:30 hod

Packard Bell Je tu 148 produktov.

NÁHRADNÉ DIELY PRE NOTEBOOKY PACKARD BELL - LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATÉRIE, NABÍJAČKY, KONEKTORY A INÉ.

Že tí najväčší výrobcovia počítačov a počítačových komponentov zakladajú úzko profilované dcérine spoločnosti, nie je nič neobvyklého. Jednou z takých je tiež holandská spoločnosť Packard Bell, ktorá spadá pod giganta Acer. Aj keď názov Packard Bell sa viaže už k roku 1926 a k spoločnosti určenej k výrobe rozhlasových zariadení, súčasná firma využívajúca iné zdroje bola založená neskôr, konkrétne v roku 1986. Dôvod vzniku bol samozrejme jasný, a to ukojiť požiadavky zákazníkov po určitom špecifickom tovare, kam patrili rôzne adaptéry a výpočtová technika. Medzi najznámejší produkt samozrejme dnes patrí notebook Packard Bell.

LACNÁ ALTERNATÍVA KU KLASICKÝM PRODUKTOM

Táto spomínaná požiadavka zákazníkov bola spojená predovšetkým s nízkou cenou, a to hlavne v USA a v Kanade. Ideálnym príkladom sú LCD displeje – display s nízkou cenou aj spotrebou. Práve tu firma svoje počítače vyrábala, a to až do roku 2000. Následne presunula svoje aktivity do Európy a Afriky, kde zažila podobnú slávu, ako za morom. A to hlavne vďaka produktom, akými bol notebook Packard Bell Easynote, alebo tiež Packard Bell Dot S. Ponuku samozrejme dopĺňal tiež široký sortiment jednotlivých komponentov, ako sú klávesnice, z ktorých sa stávali náhradné diely Packard Bell.

NIEKOĽKO VÝMEN MAJITEĽOV

Aj keď firma vznikla ako samostatný podnikateľ, v priebehu svojej existencie vystriedala niekoľko majiteľov. Ako sme spomenuli, teraz spoločnosť Packard Bell drží firma Acer. V minulosti to bol ale aj výrobca NEC, ktorý za ňou stál takmer celé deväťdesiate roky. Čo je potrebné podotknúť, že názov nemá nič spoločného s gigantom Hewlett Packard a tak daná slovná podobnosť je skutočne len náhodná. Daný výrobca o firmu ani nikdy neusiloval. Vyrába totiž svoje komponenty, batérie – akumulátory, nabíjačky a ďalšie konkurenčné výrobky.

Zobraziť ďalších 10 položiek